EDITIA 2015

A IX-a ediţie a Concursului de Limba Engleză “English for Exams” s-a ȋncheiat cu succes! Competiţia a fost susţinută sâmbătă, 16 mai 2015, ȋn incinta Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”. Ȋn ciuda gradului de dificultate foarte ridicat, participanţii au fost pe măsură! Ȋi felicităm atât pe premianţi pentru rezultatele bune şi foarte bune, cât şi pe toţi cei care au acceptat provocarea şi au venit la concurs! Premierea va avea loc duminică, 24 mai, ȋn Amfiteatrul Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”, la ora 11:00.
De asemenea, ţinem să precizăm faptul că numărul de locuri disponibile a fost drastic limitat anul acesta, din cauza neperceperii niciunei taxe de participare. S-a luat hotărârea, aşadar, ca elevii care s-au ȋnscris şi au absentat fără a anunţa ȋn prealabil să fie descalificaţi din oficiu ȋn cadrul ediţiilor viitoare, ȋntrucât au dat dovadă de lipsă de respect faţă de organizatori şi de colegii care, din cauza limitei de locuri, au fost refuzaţi. Vă mulţumim pentru ȋnţelegere!

   DSC_6053DSC_6039DSC_6048 DSC_6043DSC_6070

Bine ati venit!

ATENTIE! – Editia a IX-a a Concursului „English for Exams” va avea loc sambata, 16 mai 2015, in incinta Colegiului National „Vasile Alecsandri”, incepand cu ora 9:00!

8:30  – Intrarea participantilor in sali

9:00  – Inceperea concursului

 1. Concursul de limba engleza „English for Exams” îşi propune să descopere şi să promoveze elevii pasionaţi de engleza,  adresându-se atât ciclului gimnazial, cât şi celui liceal, din Galati şi din judeţele limitrofe.
 2. Concursul se organizează la Colegiul National „Vasile Alecsandri” din Galati, Str. Nicolae Balcescu, Nr.41. Ediţia din acest an se va desfășura sâmbătă, 16 mai 2015, iar înscrierile se fac până pe data de 14 mai 2015. (incheiate)
 3. Nu se percep taxe de înscriere sau de participare la concurs.
 4. Participarea la concurs se face prin completarea unui formular electronic de către profesorul îndrumător.
 5. Concursul va conține subiecte diferențiate pe patru niveluri: clasele V-VI (nivel PET), clasele VII-VIII (nivel FCE), clasele IX-X (nivel CAE) si clasele XI-XII (nivel CPE).
 6. Intrarea participantilor in salile de concurs se va face incepand cu ora 8:30.
 7. Concursul va incepe la ora 9:00.
 8. Accesul în sală se face pe baza carnetului de elev/cărţii de identitate.
 9. Comunicarea rezultatelor va avea loc în ziua concursului.
 10. Premierea castigatorilor va avea loc duminica, 24 mai 2015, in Amfiteatrul Colegiului National „Vasile Alecsandri”, LA ORA 11:00.
 11. Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea probelor, va rugam consultati pagina „Regulamentul Concursului”.bannee4e

Concursul de limba engleză “English for Exams”, organizat de către Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” Galaţi a ajuns anul acesta cu succes la a IX-a ediţie! Concursul se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu şi conține subiecte diferențiate pe patru niveluri: clasele V-VI (nivel PET), clasele VII-VIII (nivel FCE), clasele IX-X (nivel CAE) si clasele XI-XII (nivel CPE).

Anul acesta, ȋnscrierile se fac până pe data de 14 mai 2015, ȋn limita a 250 de participanți de gimnaziu şi a 300 de participanți de liceu (Aceasta condiție se aplică doar participanților din municipiul Galați. Pentru cei din afara municipiului Galați, limitele sunt de 100, respectiv de 150). Înscrierile se încheie înainte de data de 14 mai, dacă/când se ating limitele respective.

În fiecare an, “English for Exams” adună peste 500 de participanți, atât gălăţeni, cât şi din toată ţara. Concursul se desfășoară anual, ajungând ȋn prezent la cea de a IX-a ediție, ȋntrucât s-a bucurat ȋn fiecare an de un succes remarcabil ȋn rândul elevilor de gimnaziu şi liceu. Acestora le este oferită oportunitatea de a-şi testa cunoştinţele de limba engleză,  ȋntr-o competiţie strânsă cu elevi de pretutindeni.

Evoluţia participanţilor din anii precedenţi

Untitled